Send me real-time posts from this site at my email
TradingView

BEARISH ABCD & ASCENDING TRIANGLE

BEARISH ABCD & ASCENDING TRIANGLE

Ternampak harga gold berada didalam uptrending dan berada dalam paras ascending triangle . Ikut rules, dia boleh breakout keluar drpd line resistance kat atas. Boleh ke dia break ? Kita saksikan.

Pattern ABCD menunjukkan harga boleh mencapai ke paras fibo hijau diatas. Boleh ke dia menuju kesana ? Ikut rules, dia akan membuat reversal setelah touch kat fibo hijau tu . Namun dalam uptrending, amat sukar untuk mencari point reversal.

Mungkin kaunter2 saham gold boleh consider dah nak pilih kaunter gold masing2. Buy kat level support pun cun jugak.

Tayor....

Welcome! Is it your First time here?

What are you looking for? Select your points of interest to improve your first-time experience:

Apply & Continue